Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Marek Hamšík si doliečil svalové zranenie, vracia sa do zostavy SSC Neapol

 Webnoviny  25. január 2019  320  
Marek Hamšík si doliečil svalové zranenie, vracia sa do zostavy SSC Neapol

NEAPOL 25. januára (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalista Marek Hamšík v službách SSC Neapol prekonal zranenie stehenného svalu a zasiahne do sobotňajšieho zápasu 21. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A proti AC Miláno.

Potvrdil to tréner "partenopei" Carlo Ancelotti na predzápasovej tlačovej konferencii. "Hamšík je zdravý, s tímom trénoval počas celého uplynulého týždňa a bude nám k dispozícii v najbližšom zápase," povedal talianskym médiám 59-ročný kouč.

Pre slovenského reprezentačného záložníka bude mať zápas na San Sire špeciálnu príchuť. Rodený Banskobystričan utrpel zdravotnú indispozíciu 26. decembra v zápase proti Interu Miláno (0:1). V rovnaký deň sa o mesiac neskôr súťažne predstaví na milánskom štadióne.

Viac k témam: AC Miláno, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Marek Hamšík si doliečil svalové zranenie, vracia sa do zostavy SSC Neapol © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.