Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Lyžiarka Gisinová si zranila koleno, jej účasť na majstrovstvách sveta je ohrozená

 Webnoviny  26. január 2019  251  
Lyžiarka Gisinová si zranila koleno, jej účasť na majstrovstvách sveta je ohrozená

GARMISCH-PARTENKIRCHEN 26. januára (WebNoviny.sk) - Švajčiarska lyžiarka Michelle Gisinová utrpela zranenie pravého kolena v sobotňajších pretekoch superobrovského slalomu v nemeckom Garmisch-Partenkirchene.

Podľa informácii švajčiarskeho tímu odcestovala 25-ročná pretekárka do rodnej krajiny, kde absolvuje vyšetrenia. Až potom budú k dispozícii podrobné informácie o vážnosti zranenia, respektíve súťažnej absencii.

V ohrození je tak jej účasť na majstrovstvách sveta vo švédskom Aare, ktoré sa začnú už o desať dní. Gisinová je úradujúcou olympijskou víťazkou v alpskej kombinácii. V tejto disciplíne sa jej darilo aj na MS 2017 v St. Moritzi, kde sa tešila zo striebornej medaily.

Viac k témam: zranenie
Zdroj: Webnoviny.sk - Lyžiarka Gisinová si zranila koleno, jej účasť na majstrovstvách sveta je ohrozená © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.