Štvrtok, 28. marec 2024
Zamračené  11,4 °C
Mimoriadne správy

Lobotka sa po zranení vracia do plného zaťaženia, Mazáň čaká vo Vigu na ďalšiu šancu

 Webnoviny  11. december 2018  252  
Lobotka sa po zranení vracia do plného zaťaženia, Mazáň čaká vo Vigu na ďalšiu šancu

VIGO 11. decembra (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant a hráč španielskeho klubu Celta Vigo Stanislav Lobotka sa po nedávnom zranení členka vracia do plného zaťaženia.

Lobotka je konečne fit


Dvadsaťštyriročný trenčiansky rodák ešte v sobotňajšom víťaznom dueli na trávniku Villarrealu nefiguroval v zápise o stretnutí, jeho návrat do zostavy sa však blíži.

"Trénoval som s mužstvom, ale ešte s úľavami. Môžem povedať, že som konečne fit a od pondelka 10. decembra som pripravený zapojiť sa naplno do tréningového procesu," cituje slová Lobotku oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Zobraziť fotogalériu k článku:
Liga národov: Česko – Slovensko (futbal)

Šikovný stredopoliar pre silný úder do ľavej nohy po súboji s protihráčom Willianom Josém nedohral v prvý novembrový deň zápas šestnásťfinále Španielskeho pohára proti San Sebastiánu a následne pre zranenie pauzoval v dueloch A-tímu SR proti Ukrajine (4:1) a Česku (0:1) v európskej Lige národov.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Liga národov: Slovensko – Ukrajina

Mazáň odvádza na tréningoch maximum


Ďalší Slovák v službách Celty Vigo Róbert Mazáň si tohtosezónnu súťažnú premiéru za galícijský klub pripísal v stredajšom odvetnom dueli šestnásťfinále Španielskeho pohára - Copa del Rey paradoxne proti Realu Sociedad San Sebastián, pri rozostavení 3-4-3 hral na ľavom kraji stredovej formácie.

V spomenutom sobotňajšom ligovom vystúpení proti Villarrealu už nebol 24-ročný Mazáň na zápasovej súpiske nového portugalského trénera Celty Josého Miguela Azeveda Cardosa, ktorý v novembri na lavičke nahradil Argentínčana Antonia Mohameda.

"Samozrejme, že by som mal rád na konte viac odohraných zápasov, ale o tom, kto pôjde na ihrisko, rozhoduje tréner. Na tréningoch odvádzam maximum a verím, že môj čas príde. Robím všetko, čo je v mojich silách,“ komentoval aktuálnu situáciu vo Vigu pre futbalsfz.sk ľavý bek Róbert Mazáň, člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie.

Viac k témam: Celta Vigo, La Liga, Róbert Mazáň, Stanislav Lobotka
Zdroj: Webnoviny.sk - Lobotka sa po zranení vracia do plného zaťaženia, Mazáň čaká vo Vigu na ďalšiu šancu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.