Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Lobotka proti Írsku nenastúpi, zo zostavy ho vyradil výskyt COVID-19 v šatni „partenopei“

 Webnoviny   7. október 2020  285  
Lobotka proti Írsku nenastúpi, zo zostavy ho vyradil výskyt COVID-19 v šatni „partenopei“

7.10.2020 (Webnoviny.sk) - Bez stredopoliara Stanislava Lobotku z talianskeho klubu SSC Neapol nastúpi slovenská futbalová reprezentácia vo štvrtkovom domácom súboji semifinále baráže o miestenku na budúcoročných majstrovstvách Európy.

Tréner Pavel Hapal o tom informoval na stredajšej tlačovej konferencii pred spomenutým súbojom. Stanislava Lobotku vyradil z účasti výskyt ochorenia COVID-19 v šatni talianskeho mužstva. Hráči SSC sa preto ocitli v karanténe.

Viac o téme: Koronavírus


Slováci v bratislavskom NFŠ nastúpia proti Írom a len triumf ich udrží v hre o Euro. V prípade úspechu nad Írmi narazia Slováci 12. novembra vo finále baráže na lepšieho zo zápasu Bosna a Hercegovina - Severné Írsko, hrať sa bude na pôde súpera.

Kouč Hapal pred triom októbrových zápasov do tímu SR nominoval ešte obrancu Branislava Niňaja z holandskej Fortuny Sittard. Slovákov po súboji proti Írom čakajú ešte súboje v Lige národov - v nedeľu v Škótsku a o tri dni neskôr doma proti Izraelu.

Viac k témam: karanténa, Koronavírus, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Lobotka proti Írsku nenastúpi, zo zostavy ho vyradil výskyt COVID-19 v šatni „partenopei“ © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.