Štvrtok, 25. apríl 2024
Prevažne slnečno  7,5 °C
Mimoriadne správy

Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší

 Webnoviny   3. október 2020  222  
Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší

3.10.2020 (Webnoviny.sk) - Senegalský futbalový útočník Sadio Mané sa stal tento týždeň už druhým hráčom anglického šampióna FC Liverpool, ktorý sa nakazil novým koronavírusom. Predtým diagnostikovali ochorenie COVID-19 španielskemu reprezentantovi a čerstvej posile "The Reds" z mníchovského Bayernu Thiagovi Alcantarovi.

"Bol som pozitívne testovaný, ale cítim sa dobre a nemám žiadne ťažké príznaky," napísal na instagrame najlepší africký futbalista za minulý rok. "Okamžite začínam proces karantény a zotavovania sa," doplnil 28-ročný útočník, ktorý v doterajšom priebehu nového ročníka 2020/2021 zaznamenal v štyroch súťažných vystúpeniach tri presné zásahy.

Viac o téme: Koronavírus


Klub z Anfieldu nazval Saného príznaky "miernymi" a dodal, že hráč sa celkovo "cíti dobre". "Vrátim sa silnejší ako predtým. Spolu to prekonáme. Zostaňte všetci v bezpečí a dodržiavajte nastolené pravidlá, aby ste ochránili seba a svojich blízkych," skonštatoval účastník predvlaňajších majstrovstiev sveta v Rusku.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk - Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.