Nedeľa, 19. máj 2024
Slnečno  18,6 °C
Mimoriadne správy

Lewandowski po nevydarenom šampionáte údajne zmenil plány, chce pokračovať v Bayerne Mníchov

 Webnoviny  10. júl 2018  204  
Lewandowski po nevydarenom šampionáte údajne zmenil plány, chce pokračovať v Bayerne Mníchov

MNÍCHOV 10. júla (WebNoviny.sk) - Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski nemá v pláne odísť z nemeckého klubu Bayern Mníchov. Túto správu priniesol tamojší denník Bild.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Varšavy údajne pred MS 2018 v Rusku sníval o prestupe do Realu Madrid alebo niektorého z anglických klubov, ale po nevydarenom účinkovaní na "mundiale" prehodnotil svoje priority a túžba odísť z metropoly Bavorska už údajne nie je aktuálna.

Odporúčame:
Lewandowski chce opustiť Bayern Mníchov, dôvodom však nie sú peniaze ani iná ponuka

"Lewandowski chce zostať v Bayerne z troch dôvodov. Prvým je veto vedenia klubu v súvislosti s jeho prestupom, ďalším je kontrakt platný do 30. júna 2021 a tretím je to, že po katastrofe na MS nedostal žiadnu atraktívnu ponuku," píše Bild.

So službami poľského zakončovateľa počíta aj nový tréner Bavorov - Chorvát Niko Kovač. "Neočakávame, že Lewandowski odíde z Bayernu Mníchov. Telefonovali sme spolu. Povedal som mu, že je pre nás dôležitý hráč, že si ho veľmi vážim a predostrel som mu moje plány. Rozhovor nebol dlhý, ale stručný a jasný. Rád by som s ním spolupracoval," poznamenal prednedávnom Niko Kovač.

Viac k témam: FC Bayern Mníchov, futbal, Robert Lewandowski
Zdroj: Webnoviny.sk - Lewandowski po nevydarenom šampionáte údajne zmenil plány, chce pokračovať v Bayerne Mníchov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.