Piatok, 10. máj 2024
Polojasno  17,9 °C
Mimoriadne správy

Krajčiho nástupcom v HC Slovan Bratislava bude Ziman

 Webnoviny   1. jún 2017  249  
Krajčiho nástupcom v HC Slovan Bratislava bude Ziman

BRATISLAVA 1. júna (WebNoviny.sk) - V hokejovom Slovane už majú nástupcu Maroša Krajčiho. Podľa správy na oficiálnom klubovom webe sa predstavitelia majoritného akcionára HC Slovan Bratislava po dôkladnom niekoľkomesačnom výberovom procese rozhodli zveriť post predsedu predstavenstva a generálneho manažéra Patrikovi Zimanovi, ktorý doteraz pôsobí vo funkcii predsedu predstavenstva akciovej spoločnosti Fun Media Group.

Je generálnym riaditeľom Fun rádia a prezidentom Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc. Ziman sa svojej funkcie v Slovane oficiálne ujme od 1. júla 2017. Klub ho predstaví verejnosti a médiám na mimoriadnej tlačovej konferencii v závere júna.

Krajčiho na vlastnú žiadosť k 30. aprílu 2017 po takmer 17-ročnom pôsobení v Slovane uvoľnili z funkcie. Mužstvo hokejistov tímu "belasých" začne v pondelok 3. júla spoločnú prípravu na nový ročník Kontinentálnej hokejovej ligy.



Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, KHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Krajčiho nástupcom v HC Slovan Bratislava bude Ziman © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.