Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Kanonier Agüero stratil miesto v zostave Manchestru City

 Webnoviny   6. február 2017  352  
Kanonier Agüero stratil miesto v zostave Manchestru City

Tréner Manchestru City Pep Guardiola vyhlásil, že Sergio Agüero je dôležitý člen jeho mužstva.

MANCHESTER 6. februára (WebNoviny.sk) - Argentínsky futbalista Sergio Agüero v službách Manchestru City vyhlásil, že o jeho budúcnosti sa rozhodne po skončení aktuálnej sezóny.

Odporúčame:

Video: Bitku o Londýn vyhrala Chelsea, Liverpool prehral

Video: ManUtd zdolal majstra, Jesus hrdinom ManCity


Dvadsaťosemročný útočník stratil miesto v základnej zostave City po príchode Brazílčana Gabriela Jesusa, ktorý v dvoch stretnutiach strelil už tri góly. "Najbližšie tri mesiace chcem klubu pomôcť najviac ako dokážem. Potom uvidíme, aké má so mnou klub plány," povedal rodák z Buenos Aires a dodal: "Gabriela v tomto klube čaká skvelá budúcnosť. Teraz budem pozorovať čo robí, aby som sa od neho niečo naučil."

Tréner Manchestru City Pep Guardiola vyhlásil, že Agüero je dôležitý člen jeho mužstva. "Nesmie to mať jednoduché. Či s Gabrielom alebo bez neho, Agüero bude hrať ešte veľa zápasov," uviedol Guardiola.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.