Utorok, 30. apríl 2024
Mimoriadne správy

Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie

 Webnoviny  30. jún 2018  271  
Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) - Vo veku 35 rokov údajne zomrel bývalý slovenský futbalista Juraj Halenár.

Podľa TV JOJ v sobotu popoludní našli v bratislavskom parku zvanom Vrakunský lesopark telo muža a má ísť práve o trnavského rodáka.

Bol nezvestný druhý deň


Počas kariéry pôsobil aj v troch bratislavských kluboch - Interi, Artmedii Petržalka a Slovane. "Juraj Halenár bol nezvestný už druhý deň. Na miesto mala prísť jeho sestra aj niekoľko futbalistov," referuje TV JOJ.

Polícia oficiálne nepotvrdila totožnosť mŕtveho muža.

Bola nariadená súdna pitva


"V sobotu v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života vo Vrakunskom lesoparku. Oznámenie hliadka PZ preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na miesto bol privolaní obhliadajúci lekár. Pre zistenie presných príčin smrti bola nariadená súdna pitva. Totožnosť muža polícia zistila, ide o 35-ročného Trnavčana.Vecou sa zaoberá Obvodné oddelenie okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave 2. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," povedala pre TV JOJ hovorkyňa KR PZ v Bratislave Veronika Slamková.

Juraj Halenár bol odchovanec Lokomotívy Trnava, okrem bratislavských tímov hral v maďarskej Nyíregyháze, v Česku za Olomouc. V najvyššej slovenskej súťaži nastrieľal dovedna 125 gólov.

Viac k témam: futbal, Juraj Halenár, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk - Juraja Halenára údajne našli mŕtveho v bratislavskom lese, polícia začala trestné stíhanie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.