Utorok, 30. apríl 2024
Mimoriadne správy

John Terry ukončil kariéru, 19 sezón si obliekal dres FC Chelsea

 Webnoviny   8. október 2018  216  
John Terry ukončil kariéru, 19 sezón si obliekal dres FC Chelsea

LONDÝN 8. októbra (WebNoviny.sk) - V ostatných týždňoch sa hovorilo o možnom prestupe skúseného anglického obrancu Johna Terryho do Ruska, všetko je napokon inak.

Tridsaťsedemročný stopér sa rozhodol ukončiť hráčsku kariéru, informoval o tom na instagrame. "Po neuveriteľných 23 rokoch ako futbalista som sa rozhodol, že je ten správny čas skončiť," napísal.

John Terry hral naposledy v anglickej druhej lige za Aston Villu, no od leta je bez klubu. V minulosti si pripísal 78 štartov za reprezentáciu Anglicka.

Na klubovej úrovni strávil 19 sezón v londýnskej Chelsea, z ktorej odišiel v roku 2017. Na svojom konte má pä anglických titulov, päťkrát uspel s Chelsea aj vo finále FA Cupu a raz to dotiahol aj k prvenstvu v Lige majstrov.Za "The Blues" odohral viac ako 700 súťažných duelov.

Viac k témam: John Terry
Zdroj: Webnoviny.sk - John Terry ukončil kariéru, 19 sezón si obliekal dres FC Chelsea © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.