Nedeľa, 30. jún 2024
Mimoriadne správy

Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia

 Webnoviny   6. jún 2018  172  
Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia

BRATISLAVA 6. júna (WebNoviny.sk) - Popredný taliansky klub Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia.

Slovensko sa tak zaradí k viacerým krajinám ako napríklad. Argentína, Brazília, Čína, Japonsko či Saudská Arábia, kde už akadémia Inter formou akadémie pôsobí. Slávnostným podpisom to potvrdili v stredu v Bratislave viceprezident Interu Miláno Javier Zanetti a prezident FC Imas Peter Hasoň.

Odporúčame:
Škriniar sa chce stať ikonou Interu Miláno, inšpiráciou mu je Hamšík v Neapole

Tréneri budú mať na starosti tri hlavné mládežnícke kategórie: Ellit Group - U15 až U19, Premium Group - U11 až U14 a Star Group - U5 až U10. Hlavným cieľom akadémie je priniesť a dať reálnu možnosť mladým talentovaným futbalistom rozvíjať sa v domácom prostredí v podmienkach Interu Miláno a dosiahnuť športový i osobnostný rast.

Inter Academy Imas Slovakia našiel domov v zmodernizovanom športovom centre v Stupave, ktorého súčasťou je komplexné vybavenie pre hráčov - plavecký bazén, krytá športová hala, sauna, posilňovňa a služby fyzioterapeuta.

Viac k témam: futbal, Inter Academy Imas Slovakia, Inter Miláno
Zdroj: Webnoviny.sk - Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.