Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

Inter Miláno odmietol prestupovú ponuku Manchestru United, Škriniar je pre nich nepredajný

 Webnoviny  16. jún 2018  219  
Inter Miláno odmietol prestupovú ponuku Manchestru United, Škriniar je pre nich nepredajný

MILÁNO 16. júna (WebNoviny.sk) - Taliansky futbalový klub Inter Miláno odmietol ponuku Manchestru United za slovenského obrancu Milana Škriniara.

"Červení diabli" za 23-ročného stopéra podľa La Gazzetta dello Sport ponúkli 65 miliónov eur, vedenie "nerazzurri" ale stále trvá na nepredajnosti ich hráča. Škriniarovo meno toto leto média spájajú s viacerými európskymi veľkoklubmi, okrem anglického vicemajstra sa hovorí o záujme FC Barcelona.

Odporúčame:
Hamšík a Škriniar vidia na vrchole Brazíliu, Pačinda drukuje Paname, Sekulič rodnému Srbsku

Rodák zo Žiaru nad Hronom v sezóne 2017/2018 nevynechal jedinú ligovú minútu a bol základným stavebným kameňom v tíme trénera Luciana Spallettiho pri návrate Interu do Ligy majstrov. Klub podľa talianskeho zdroja plánuje Škriniarovi zvýšiť plat a predĺžiť s ním zmluvu do roku 2023. Aktuálny kontrakt platí do 30. júna 2022.

Viac k témam: futbal, Inter Miláno, Manchester United, Milan Škriniar
Zdroj: Webnoviny.sk - Inter Miláno odmietol prestupovú ponuku Manchestru United, Škriniar je pre nich nepredajný © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.