Štvrtok, 25. apríl 2024
Prevažne slnečno  8,5 °C
Mimoriadne správy

Ibrahimovič vyzýva ľudí na zodpovednosť. Ja som vírus zdolal, ale ty nie si Zlatan

 Webnoviny  30. október 2020  225  
Ibrahimovič vyzýva ľudí na zodpovednosť. Ja som vírus zdolal, ale ty nie si Zlatan

30.10.2020 (Webnoviny.sk) - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič je známy množstvom strelených gólov, ale aj kontroverznými veľkohubými vyhláseniami. Teraz trochu zmenil štýl.

Tridsaťdeväťročný kanonier v službách AC Miláno v minulých dňoch prešiel nákazou koronavírusom a aj preto sa rozhodol verejne apelovať na ľudí, aby nezľahčovali situáciu s ochorením COVID-19. V reklamnom videu, ktoré zverejnil na svojom instagramovom účte, si nasadil rúško a takto sa prihovoril ľuďom.

"Vírus ma vyzval a ja som zvíťazil. Ale ty nie si Zlatan, neprovokuj vírus. Používaj hlavu a dodržiavaj pravidlá - odstup a rúška a to bez výnimky. Na konci zvíťazíme," uviedol Ibrahimovič. Za miesto "inštruktážneho videa" si zvolil výškovú budovu v metropole Lombardska Miláne, kde aktuálne pôsobí.

Viac o téme: Koronavírus



Ibrahimovič sa koronavírusom nakazil koncom septembra a už vtedy to komentoval po svojom. Na twitteri napísal: "COVID si trúfol ma vyzvať. Zlý nápad." Po dvojtýždňovej karanténe sa charizmatický Švéd vrátil na trávniky tak, že dvoma gólmi rozhodol o víťazstve AC nad Interom (2:1) v milánskom derby.

Odvtedy strelil dva góly aj v ďalšom zápase Serie A proti AS Rím (3:3). Zatiaľ naposledy v Európskej lige vyšiel gólovo naprázdno, hoci zahrával pokutový kop. Jeho tím však zdolal Spartu Praha presvedčivo 3:0.

Viac k témam: Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk - Ibrahimovič vyzýva ľudí na zodpovednosť. Ja som vírus zdolal, ale ty nie si Zlatan © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.