Sobota, 18. máj 2024
Prevažne slnečno  17,1 °C
Mimoriadne správy

Hviezdny Maradona nepriviedol zverencov medzi elitu, ako tréner druholigistov končí

 Webnoviny  28. apríl 2018  205  
Hviezdny Maradona nepriviedol zverencov medzi elitu, ako tréner druholigistov končí

DUBAJ 28. apríla (WebNoviny.sk) - Argentínsky futbalový internacionál Diego Maradona už nie je trénerom druholigového tímu Al-Fujairah v Spojených arabských emirátoch. Vo funkcii skončil po tom, ako svojich zverencov nepriviedol k priamemu postupu medzi tamojšiu elitu.

Al-Fujairah ešte má možnosť preniknúť do najvyššej súťaže prostredníctvom play-off. Maradonov odchod z klubu v piatok potvrdil jeho právny zástupca Matías Morla. "Rozhodnutie je výsledkom spoločnej dohody. Diego praje všetko dobré klubu, ktorý mu otvoril dvere," uviedol Morla na Twitteri.

Majster sveta z roku 1986 sa vlani v máji do trénerského kolotoča vrátil po piatich rokoch, predtým v SAE viedol dubajský Al-Wasl. Päťdesiatsedemročný Maradona pôsobil v minulosti aj na lavičke argentínskej reprezentácie. Ako hráč bol legendou talianskeho Neapola, uplatnil sa aj v FC Barcelona.

Viac k témam: Diego Maradona, futbal
Zdroj: Webnoviny.sk - Hviezdny Maradona nepriviedol zverencov medzi elitu, ako tréner druholigistov končí © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.