Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Hráč mládežníckeho tímu Isla Cristina surovo napadol rozhodcu, odpyká si rekordne vysoký trest

 Webnoviny  18. máj 2018  293  
Hráč mládežníckeho tímu Isla Cristina surovo napadol rozhodcu, odpyká si rekordne vysoký trest

HUELVA 18. mája (WebNoviny.sk) - Rekordne vysoký trest 51 zápasov si bude musieť odpykať hráč mládežníckeho španielskeho tímu Isla Cristina CF regionálnej súťaže v Andalúzii, ktorý napadol rozhodcu v súťažnom stretnutí proti Bollullos CF.

O neštandardne vysokom treste rozhodla disciplinárna komisia Andalúzskej futbalovej federácie. Pykať bude aj klub, ktorému odpočítajú 1 bod zo súťažnej tabuľky. Informuje o tom aj web ve.besoccer.com.

Odporúčame:
Tréner Celty výkon tímu neospravedlňuje, Lobotka bol svetlejším momentom fiaska na Bernabéu

Incident sa stal v sobotu 5. mája, keď hráč surovo napadol rozhodcu Alejandra Martína Gómeza. Ten sa po niekoľkých silných úderoch ocitol posiaty modrinami v nemocnici, kde spočiatku dokonca utrpel stratu pamäti.

Aj v tejto súvislosti podal na hráča trestné oznámenie. Inkriminovaný futbalista si vyslúžil aj ďalšie tresty za "inzultáciu, provokácie a vyhráženie sa" a za svoj klub si už možno nikdy nezahrá.

 

Viac k témam: futbal, rozhodca, Španielsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Hráč mládežníckeho tímu Isla Cristina surovo napadol rozhodcu, odpyká si rekordne vysoký trest © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.