Štvrtok, 28. marec 2024
Zamračené  11,9 °C
Mimoriadne správy

HC Košice sa rozlúčili s výkonným riaditeľom Kochom, dôvodom je snaha minimalizovať náklady klubu

 Webnoviny   1. jún 2020  321  
HC Košice sa rozlúčili s výkonným riaditeľom Kochom, dôvodom je snaha minimalizovať náklady klubu

1.6.2020 (Webnoviny.sk) - Hokejový klub HC Košice na základe obojstrannej dohody ukončil k 31. máju 2020 spoluprácu s výkonným riaditeľom klubu Norbertom Kochom.

Ukončenie spolupráce je jedným z ďalších ekonomických opatrení, ktoré klub prijal s úmyslom minimalizovať svoje náklady. Kompetencie a činnosť odchádzajúceho výkonného riaditeľa preberú viacerí členovia správnej rady. Informuje o tom klubový portál hckosice.sk.

Prezident HC Košice poďakoval Kochovi


"Noro od začiatku skvele zapadol do nášho tímu a v Košiciach odviedol výbornú prácu. Bol pri zrode nových koncepcií a nápadov, prispel aj k budovaniu dobrých vzťahov so SZĽH aj na pôde Pro-Hokeja. Škoda, že dobre rozbehnutú sezónu prekazila pandémia. Norovi úprimne ďakujem za jeho prínos a prajem mu veľa úspechov v jeho ďalšej kariére," vysvetlil prezident HC Košice Július Lang.

Rozlúčkové slová výkonného riaditeľa


Slová na rozlúčku pridal aj Norbert Koch.

"Chcel by som sa touto cestou poďakovať za možnosť pôsobiť v tak renomovanom klube ako je HC Košice. Bolo mi cťou byť pri zrode novej tváre klubu a určení jeho nového moderného smerovania. Prajem celému klubu, skvelým ľuďom pôsobiacim v ňom a fanúšikom HC Košice, aby nastolená cesta, pri ktorej som mohol byť aj ja, bola čo najrýchlejšie zase o krásnych športových emóciách a radosti z tohto krásneho športu," cituje odchádzajúceho výkonného riaditeľa web košických hokejistov.

Viac k témam: ekonomické opatrenia, koronakríza, Koronavírus, výkonný riaditeľ
Zdroj: Webnoviny.sk - HC Košice sa rozlúčili s výkonným riaditeľom Kochom, dôvodom je snaha minimalizovať náklady klubu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.