Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,3 °C
Mimoriadne správy

Hamšík sa zotavil po zdravotných problémoch a môže sa zapojiť do tréningového procesu

 Webnoviny  29. marec 2018  228  
Hamšík sa zotavil po zdravotných problémoch a môže sa zapojiť do tréningového procesu

NEAPOL 29. marca (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalista Marek Hamšík sa zotavil po zdravotných problémoch a nič mu nebráni v tom, aby sa znovu zapojil do tréningu so spoluhráčmi v talianskom tíme SSC Neapol.

Odporúčame:
Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí

Tridsaťročného najlepšieho hráča SR za rok 2017 trápil problém so stehenným svalom, pre ktorý vynechal aj zápasy reprezentácie o Kráľovský pohár (King's Cup) v Thajsku.

Odporúčame:
Hamšík je druhým najlepším ofenzívnym stredopoliarom na svete za uplynulé tri mesiace

Okrem toho absolvoval i tonzilektómiu - chirurgické odstránenie párových krčných mandlí, pre ktoré sa rozhodol po tom, čo mal v ostatnom období viackrát angínu. Neapol odohrá najbližšie stretnutie v sobotu 31. marca proti Sassuolu v rámci 30. kola najvyššej talianskej súťaže. Informácie uverejnil portál football-italia.net.

Viac k témam: futbal, Marek Hamšík, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Hamšík sa zotavil po zdravotných problémoch a môže sa zapojiť do tréningového procesu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.