Streda, 22. máj 2024
Zamračené  17,1 °C
Mimoriadne správy

Hamšík môže byť ako Pirlo, tréner Ancelotti ho oživí, myslí si bývalý reprezentant Petráš

 Webnoviny  31. júl 2018  280  
Hamšík môže byť ako Pirlo, tréner Ancelotti ho oživí, myslí si bývalý reprezentant Petráš

NEAPOL 31. júla (WebNoviny.sk) - Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Martin Petráš pripustil, že kapitán talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík v poslednom čase akoby stratil nadšenie z hry.

Hamšík mohol skončiť aj v Číne


Podľa 38-ročného rodáka z Bojníc ho však znova nachádza pod vedením nového trénera "partenopei" Carla Ancelottiho.

Odporúčame:
Ronaldo má šancu na debut za Juventus v Serii A proti Chievu Verona, Hamšík začne proti Laziu

V súvislosti s Hamšíkom sa v nedávnych mesiacoch skloňoval odchod spod Vezuvu a prípadný prestup do Číny. Žiadny klub však za 31-ročného Banskobystričana neponúkol Neapolom požadovanú sumu a slovenský reprezentant sa aj na naliehanie kouča Ancelottiho rozhodol zotrvať v doterajšom úspešnom pôsobisku.

Ancelotti zmenil úlohy aj Pirlovi


Niekdajší kormidelník Realu Madrid, Bayernu Mníchov či AC Miláno chce mať z Hamšíka "špílmachra" stiahnutého v hĺbke ihriska.

Odporúčame:
Marek Hamšík prezradil, kto ho presvedčil, aby ostal v SSC Neapol

"Hamšík sa na túto rolu adaptoval oveľa rýchlejšie, než si myslel. Marek je špičkový hráč a takí sa Ancelottimu hodia. V priebehu kariéry viedol mnoho veľkých futbalistov, takže ak má nejakú intuíciu, pravdepodobne to má nejaký dôvod," vyhlásil pre Radio Kiss Kiss Neapol jeden z Hamšíkových agentov Petráš.

"Ancelotti zmenil úlohy aj Pirlovi a takto mu predĺžil kariéru. Rovnaké to môže byť aj v prípade Hamšíka. Musím povedať, že znova objavil nadšenie z hry, ktoré v ostatných mesiacoch stratil. Som si istý, že v novej pozícii sa bude cítiť veľmi dobre. Má na to všetky predpoklady," doplnil Martin Petráš.

Viac k témam: Carlo Ancelotti, Marek Hamšík, Martin Petráš, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Hamšík môže byť ako Pirlo, tréner Ancelotti ho oživí, myslí si bývalý reprezentant Petráš © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.