Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Hamšík bude mať nového trénera, SSC Neapol našiel náhradu za Sarriho

 Webnoviny  23. máj 2018  290  
Hamšík bude mať nového trénera, SSC Neapol našiel náhradu za Sarriho

NEAPOL 23. mája (WebNoviny.sk) - Carlo Ancelotti sa stane trénerom talianskeho futbalového klubu SSC Neapol. Referuje o tom periodikum Corriere Dello Sport.

Ancelotti má predstavy o posilách


Podľa talianskych médií sa Ancelotti v utorok stretol s prezidentom Neapola Aureliom de Laurentiisom, spoločne absolvovali niekoľkohodinový rozhovor v Ríme a zišli sa aj v stredu.

Odporúčame:
Marek Hamšík zvažuje ponuku z Číny. Fanúšikovia SSC Neapol chcú, aby ostal

Spomenutý zdroj uvádza, že k oficiálnemu menovaniu príde čoskoro. Päťdesiatosemročný kouč sa mal dohodnúť na ročnom plate okolo 6 miliónov eur a údajne prezentoval De Laurentiisovi aj predstavy o nových posilách.

Ancelotti na lavičke nahradí Maurizia Sarriho. Neapol obsadil v sezóne 2017/2018 druhé miesto, hoci až do záverečnej fázy bojoval o ligový titul, ten napokon opäť získal Juventus Turín.

Hamšík rozmýšľa nad Čínou


Ancelottiho meno sa skloňovalo v súvislosti s talianskou reprezentáciou, napokon dostal prednosť Roberto Mancini. Ancelotti naposledy viedol Bayern Mníchov, na jeseň ho však prepustili po nepresvedčivých výkonoch.

Kapitánom SSC je slovenský reprezentant Marek Hamšík. Jeho budúcnosť v mužstve však otázna, vyrojili sa totiž informácie, že o 30-ročného stredopoliara je eminentný záujem v Číne.

Na Ďalekom východe by Hamšík mohol zarobiť výrazne viac ako na Apeninskom polostrove, spomína sa ročná gáža 10 miliónov eur.

Viac k témam: Carlo Ancelotti, futbal, Marek Hamšík, Maurizio Sarri, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Hamšík bude mať nového trénera, SSC Neapol našiel náhradu za Sarriho © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.