Piatok, 27. september 2024
Mimoriadne správy

Gonzalo Higuaín by mal posilniť AC Miláno, Juventus ho údajne poslal na hosťovanie

 Webnoviny  31. júl 2018  297  
Gonzalo Higuaín by mal posilniť AC Miláno, Juventus ho údajne poslal na hosťovanie

MILÁNO 31. júla (WebNoviny.sk) - Argentínsky futbalový útočník Gonzalo Higuaín podľa informácií televízie Sky Italia súhlasil s presunom do AC Miláno, kde by mal počas nasledujúcej sezóny hosťovať.

"Rossoneri" zaplatia za služby juhoamerického kanoniera sumu približne 18 až 20 miliónov eur. Ak s ním budú spokojní, o rok v lete ho môžu kúpiť natrvalo za 36 miliónov eur.

Odporúčame:
Mourinho chce do Manchestru získať dve posily, tím zatiaľ nezískal nikoho

Tridsaťročný zakončovateľ bol v priebehu ostatných dní spájaný aj s prestupom do londýnskej Chelsea, ale napokon by mal byť súčasťou väčšieho transferu medzi Juventusom a AC Miláno. Z turínskeho klubu na San Siro by sa mal okrem neho sťahovať aj stredný obranca Mattia Caldara. Opačným smerom mieri stopér Leonardo Bonucci, ktorý do Milána prišiel iba vlani práve z Juventusu a v tíme vtedajšieho kouča Vincenza Montellu sa stal okamžite kapitánom.

Higuaín pôsobí na talianskych trávnikoch od sezóny 2013/14 a v Serie A nastrieľal v 177 zápasoch 111 gólov v dresoch Neapola a Juventusu. V predchádzajúcom ročníku najvyššej súťaže na Apeninskom polostrove odohral za "Starú dámu" 35 duelov, v ktorých dosiahol 16 presných zásahov.

Viac k témam: AC Miláno, Gonzalo Higuaín, Juventus Turín
Zdroj: Webnoviny.sk - Gonzalo Higuaín by mal posilniť AC Miláno, Juventus ho údajne poslal na hosťovanie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.