Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Ghanský univerzál Mensah sa vracia do Michaloviec, tréner si od neho sľubuje góly

 Webnoviny   1. október 2019  334  
Ghanský univerzál Mensah sa vracia do Michaloviec, tréner si od neho sľubuje góly

1.10.2019 (Webnoviny.sk) - Káder slovenského futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce vystužil ghanský ofenzívny univerzál Emmanuel Mensah.

Dvadsaťpäťročný rodák z Accry prichádza do východoslovenského mužstva už tretíkrát v priebehu hráčskej kariéry. Predtým v Michalovciach pôsobil aj v sezónach 2015/2016 a 2016/2017.

"Poznáme jeho kvality a veríme, že nám môže pomôcť. Uvidíme, v akej hernej pohode bude. Jeho príchodom sa nám vytvára ďalší priestor na manévrovanie v zostave. Naposledy tu bol gólový a góly si od neho sľubujeme aj teraz," povedal pre web novinyzemplina.sk tréner Michalovčanov Anton Šoltis.

Mensah je desiatou tohtosezónnou akvizíciu MFK Zemplín. Počas predchádzajúcich dvoch anabáz v tomto klube nastúpil dohromady v 29 dueloch a nastrieľal v nich šesť gólov.

Zdroj: Webnoviny.sk - Ghanský univerzál Mensah sa vracia do Michaloviec, tréner si od neho sľubuje góly © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.