Nedeľa, 1. september 2024
Väčšinou jasno  21,3 °C
Mimoriadne správy

Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu

 Webnoviny   7. august 2024  104  
Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu

7.8.2024 (SITA.sk) - Polícia upozorňuje na bezpečnostné opatrenia v súvislosti so stredajším futbalovým zápasom medzi mužstvami ŠK Slovan BratislavaAPOEL FC Nikózia, ktorý sa uskutoční o 20.30 na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková, počas zápasu budú v okolí štadióna policajti poriadkovej a dopravnej polície dohliadať na verejný poriadok a dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

V súvislosti s týmto podujatím upozorňujeme vodičov na možný vznik obmedzení v cestnej premávke v okolí štadióna pred jeho začiatkom a po ukončení," uvádza hovorkyňa.

Vodičom odporúčajú, aby sa v prípade možnosti okoliu štadióna vyhli, prípadne vyžili alternatívne trasy. O prípadných dopravných obmedzeniach budú priebežne informovať.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: Bezpečnostné opatrenia, futbalový zápas, Liga majstrov
Zdroj: SITA.sk - Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.