Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Futbalový klub Derby County prepustil kapitána, ktorý bol zapletený do dopravnej nehody

 Webnoviny  31. október 2019  255  
Futbalový klub Derby County prepustil kapitána, ktorý bol zapletený do dopravnej nehody

31.10.2019 (Webnoviny.sk) - Anglický futbalový klub Derby County prepustil kapitána Richarda Keogha, ktorý bol na konci uplynulého mesiaca účastníkom dopravnej nehody. Do nej boli zainteresovaní aj jeho spoluhráči Tom Lawrence a Mason Bennett. Keogh sa mal po vnútroklubovom vyšetrovaní tejto udalosti dopustiť hrubého porušenia povinností.

Nehodu zavinili pod vplyvom alkoholu spomenutí Lawrence s Bennettom, 33-ročný Keogh sa v aute viezol na zadnom sedadle a pri incidente utrpel vážne zranenie kolena, pre ktoré si už v aktuálnej sezóne 2019/2020 nezahrá.

Vinníci spočiatku ušli z miesta havárie. Došlo k nej po návrate z krčmy, kde sa konalo stretnutie hráčov Derby County. Po približne 45 minútach sa na miesto nehody jej účastníci vrátili a polícia ich zadržala.

Lawrence a Bennett musia odpracovať 180 hodín verejnoprospešných prác a šesť týždňov neuvidia výplatu. Taktiež dva roky nesmú šoférovať akékoľvek motorové vozidlo. Klub Derby County vo vyhlásení uviedol, že nebude tolerovať správanie žiadneho z hráčov a zamestnancov, ktorí ohrozia seba, svojich kolegov aj širokú verejnosť a ktoré poškodzuje povesť organizácie z Pride Park Stadium.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Futbalový klub Derby County prepustil kapitána, ktorý bol zapletený do dopravnej nehody © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.