Streda, 12. jún 2024
Oblačno  14 °C
Mimoriadne správy

Futbalisti Trnavy vybojovali cennú remízu na pôde Slovana v prvom semifinále Slovnaft Cupu

 Webnoviny   4. apríl 2018  250  
Futbalisti Trnavy vybojovali cennú remízu na pôde Slovana v prvom semifinále Slovnaft Cupu

BRATISLAVA 4. apríla (WebNoviny.sk) - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava doma remizovali s hráčmi Spartaka Trnava 1:1 v stredajšom úvodnom stretnutí semifinále slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2017/2018.

Odporúčame:
Ružomberok si v semifinále Slovnaft Cupu poradil s MŠK Žilina

Obhajca celkového triumfu sa dostal do vedenia v úvode zápasu vďaka zásahu Aleksandara Čavriča, ktorý zužitkoval prihrávku Andraza Šporara. Výhodnú pozíciu do odvety zabezpečil pre Spartak Marvin Egho v závere duelu po rohovom kope. Druhý zápas je na programe v stredu 18. apríla na pôde Trnavy.

Slovnaft Cup 2017/2018



  • semifinále - prvý zápas


ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava 1:1 (1:0)
Góly: 10. Čavrič - 81. Egho, ŽK: 21. Holman, 41. De Kamps - 17. Pehlivan, rozhodovali: D. Sedlák - Peter Kováč, Chládek

Zostavy:
Slovan: Šulla - B. Sekulič, Bajrič, Božikov, Rundič - De Kamps (70. Nono) - Ibrahim Rabiu (83. Hološko), Holman (74. V. Savičevič) - Čavrič, Šporar, Moha
Trnava: M. Chudý - A. Kadlec, M. Oravec, Godál, Čivič - A. Sloboda, Pehlivan - Jirka (90.+ Ofosu), Yilmaz (75. Š. Pekár), Čanturišvili - Egho (88. Lovás)

Viac k témam: FC Spartak Trnava, futbal, ŠK Slovan Bratislava, Slovnaft cup
Zdroj: Webnoviny.sk - Futbalisti Trnavy vybojovali cennú remízu na pôde Slovana v prvom semifinále Slovnaft Cupu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.