Sobota, 18. máj 2024
Zamračené  13,6 °C
Mimoriadne správy

Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom

 Webnoviny  10. jún 2018  278  
Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom

BRATISLAVA 10. júna (WebNoviny.sk) - Futbalisti Brazílie sa vo Viedni víťazstvom v prípravnom zápase nad Rakúskom 3:0 pozitívne naladili na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Rusku.

Úvodný gól stretnutia strelil v 36. minúte Gabriel Jesus, keď sa útočník dostal k odrazenej lopte a technickým zakončením prekonal Heinza Lindnera v bráne domácich.

Vedenie "kanárikov" navýšil v 63. min Neymar, keď telom oklamal Rakúsku obranu a následne strelou pomedzi nohy gólmana zaznamenal gól aj v druhom zápase od návratu na trávnik. Stav stretnutia spečatil po akcii na jeden dotyk o šesť minút neskôr Coutinho.

Medzištátne prípravné stretnutie



  • VIEDEŇ


Rakúsko - Brazília 0:3 (0:1)
Góly: 36. Gabriel Jesus, 63. Neymar, 69. Coutinho



Viac k témam: brazílska futbalová reprezentácia, futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, rakúska futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.