Sobota, 4. máj 2024
Jasno  12 °C
Mimoriadne správy

Futbalista Miroslav Božok bude hľadať nové talenty, stal sa skautom poľského klubu Arka Gdynia

 Webnoviny  11. apríl 2018  171  
Futbalista Miroslav Božok bude hľadať nové talenty, stal sa skautom poľského klubu Arka Gdynia

GDYNIA 11. apríla (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalista Miroslav Božok sa stal skautom poľského klubu Arka Gdynia. Jeho úlohou bude sledovať perspektívnych hráčov v Maďarsku, Slovensku a v Česku.

V poľskom tíme pôsobil v dvoch obdobiach. V lete 2017 sa vrátil do rodných Michaloviec, kde nastúpil v 15 ligových stretnutiach, v januári sa rozhodol vo veku 33 rokov ukončiť aktívnu kariéru.

Odporúčame:
Brankár Kováč sa stal najstarším hráčom Fortuna ligy, rekordéra Bartka prekonal o pár dní

Božok začínal s futbalom v Michalovciach, krátko si zahral za tím Koba Senec, najdlhšie pôsobil v MFK Ružomberok (2003 - 2009). Zahral si za viaceré poľské kluby - Arka Gdynia, GKS Belchatów a Górnik Leczna, S MFK Ružomberok získal v ročníku 2005/2006 titul majstra Slovenska i Slovenský pohár. V sezóne 2016/2017 s Arkou Gdynia si vybojoval Poľský pohár.

http://www.arka.gdynia.pl/news,19039-miro-bozok-wraca-na-poklad-arki.html

Viac k témam: Arka Gdynia, futbal, Miroslav Božok, Poľsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Futbalista Miroslav Božok bude hľadať nové talenty, stal sa skautom poľského klubu Arka Gdynia © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.