Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Foto: Barcelončania oslavovali zisk trofeje v uliciach, lúčili sa s Iniestom

 Webnoviny   1. máj 2018  301  
Foto: Barcelončania oslavovali zisk trofeje v uliciach, lúčili sa s Iniestom

BARCELONA 1. mája (WebNoviny.sk) - Futbalisti FC Barcelona si počas víkendu zaistili majstrovský titul v najvyššej španielskej súťaži a mohli sa radovať zo zisku "double".

Spolu s členmi realizačného tímu na pondelkovej slávnosti v uliciach katalánskej metropoly ukázali svojim fanúšikom trofeje za triumfy v La Lige i Copa del Rey. Barcelončania sa promenádovali v otvorenom poschodovom autobuse v klubových farbách a zdravili tisícky priaznivcov.

Odporúčame:
FC Barcelona má 25. trofej v La Lige, zo zisku double sa teší ôsmykrát

Dvojhodinová prehliadka bola zároveň aj rozlúčkou tvorcu hry Andrésa Iniestu, ktorý minulý týždeň oznámil, že 17. sezónu v barcelonskom drese už nepridá. Na autobuse nechýbal ani "Infinit Iniesta".

Barcelončania týždeň po štvrtom triumfe za sebou v pohárovej súťaži Copa del Rey získali siedmy ligový titul v ostatných desiatich sezónach. "Treble" však nedosiahnu, keďže v Lige majstrov stroskotali vo štvrťfinále na AS Rím.

Viac k témam: Andrés Iniesta, FC Barcelona, futbal, La Liga, Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: Barcelončania oslavovali zisk trofeje v uliciach, lúčili sa s Iniestom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.