Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Federer bude obhajovať titul na Hopmanovom pohári, turnaj berie ako prípravu na Australian Open

 Webnoviny  26. jún 2018  211  
Federer bude obhajovať titul na Hopmanovom pohári, turnaj berie ako prípravu na Australian Open

PERTH 26. júna (WebNoviny.sk) - Švajčiarsky tenista Roger Federer potvrdil, že sa na prelome rokov súčastní na Hopmanovom pohári v austrálskom Perthe (29. decembra 2018 - 5. januára 2019) v spoločnosti krajanky Belindy Bencicovej, s ktorou ostatný raz triumfoval na tomto podujatí.

Odporúčame:
Nadal predbehol Federera na čele rebríčka, Kovalík poskočil o 33 miest

Dvadsaťnásobný grandslamový šampión sa na Hopmanovom pohári predstaví po piatykrát, dosiaľ má z neho dve prvenstvá (2001, 2018). "Tento turnaj je dokonalá príprava na Australian Open," zdôvodnil svoje rozhodnutie 36-ročný rodák z Bazileja Federer.

Účasť na tradičnej ouvertúre tenisovej sezóny potvrdil aj nemecký pár Alexander Zverev a Angelique Kerberová. Tí naposledy vo finále nestačili práve na spomenuté švajčiarske duo.

Viac k témam: Hopmanov pohár, Roger Federer, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Federer bude obhajovať titul na Hopmanovom pohári, turnaj berie ako prípravu na Australian Open © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.