Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

FC Spartak Trnava definitívne mení majiteľa, Poórovi sa podarilo uskutočniť predaj

 Webnoviny  14. jún 2019  231  
FC Spartak Trnava definitívne mení majiteľa, Poórovi sa podarilo uskutočniť predaj

TRNAVA 14. júna (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový klub FC Spartak Trnava definitívne mení majiteľa. Ako referuje oficiálny web trnavského tímu, Vladimírovi Poórovi sa podarilo uskutočniť predaj.

"Vzájomné rokovania o prevode 100 % akcií FC Spartak, a.s. medzi predávajúcim City Arena, a.s. patriacej do skupiny p. Vladimíra Poóra a kupujúcimi, spoločnosťami patriacimi slovenskej rodine Drobných boli ukončené dohodou a podpisom transakčných dokumentov dňa 14. júna 2019 v priestoroch Štadióna Antona Malatinského v Trnave. Týmto aktom futbalový klub FC Spartak Trnava prevzali noví majitelia. Pozitívne vyznieva fakt, že táto bašta slovenského futbalu ostáva v slovenských rukách. Predávajúci spoločne s kupujúcimi v tomto kroku vidia perspektívu ďalšieho úspešného pôsobenia tohto klubu s bohatou históriou slovenských a európskych futbalových súťaži. O stratégii FC Spartak Trnava bude vedenie klubu informovať najbližších dňoch," uvádza sa v správe na webe Spartaka.

Vladimír Poór informoval o zámere predať klub v novembri 2018. Odvtedy hľadal záujemcov o kúpu, no Spartak podporoval aj naďalej. Slovenský šampión zo sezóny 2017/2018 v uplynulom ročníku ovládol Slovenský pohár a aj v ďalšej sezóne bude štartovať v pohárovej Európe.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, Fortuna liga
Zdroj: Webnoviny.sk - FC Spartak Trnava definitívne mení majiteľa, Poórovi sa podarilo uskutočniť predaj © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.