Štvrtok, 28. marec 2024
Mimoriadne správy

FC Liverpool stratil prvé body v sezóne, v šlágri Premier League ratoval remízu na pôde ManUtd

 Webnoviny  20. október 2019  262  
FC Liverpool stratil prvé body v sezóne, v šlágri Premier League ratoval remízu na pôde ManUtd

20.10.2019 (Webnoviny.sk) - Futbalisti FC Liverpool si v aktuálnej sezóne 2019/2020 v zápase anglickej Premier League premiérovo nepripísali plný bodový zisk.

"The Reds" remizovali v nedeľňajšom šlágri 9. kola na trávniku úhlavného rivala Manchestru United 1:1. Naďalej zostali na líderskej pozícii v tabuľke, ich náskok pred majstrovským Manchestrom City sa však scvrkol na rozdiel šiestich bodov. United sú priebežne až na 13. pozícii s 10 bodmi.

Skóre stretnutia na Old Trafforde otvoril v 36. min Marcus Rashford, keď zblízka profitoval z učebnicového centra waleského reprezentanta Daniela Jamesa. Aspoň bod pre hostí zachránil v 85. min striedajúci Adam Lallana.

Manchester United napriek remíze uchoval jednu úctyhodnú sériu. Už vyše 35 rokov neprehral v domácom prostredí ligový zápas, v ktorom po prvom polčase vyhrával. Ostatný raz takto podľahol ešte v máji 1984 Ipswichu Town (1:2).

V dueloch proti Liverpoolu nastúpila v nedeľu historicky najmladšia základná jedenástka "červených diablov", ktorých priemerný vek bol 25 rokov a 38 dní.

Premier League 2019/2020 - 9. kolo



  • nedeľa


Manchester United - FC Liverpool 1:1 (1:0)
Góly: 36. Rashford - 85. Lallana



Viac k témam: Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk - FC Liverpool stratil prvé body v sezóne, v šlágri Premier League ratoval remízu na pôde ManUtd © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.