Štvrtok, 9. máj 2024
Polojasno  14,9 °C
Mimoriadne správy

FC Barcelona rozšíri Camp Nou, projekt za stámilióny eur predstavili na videosimulácii

 Webnoviny  23. október 2018  326  
FC Barcelona rozšíri Camp Nou, projekt za stámilióny eur predstavili na videosimulácii

BARCELONA 23. októbra (WebNoviny.sk) - Katalánsky futbalový velikán FC Barcelona plánuje investovať 360 miliónov eur do rozšírenia svojho štadióna Camp Nou.

Ambiciózny projekt ráta s úplným zastrešením svojho futbalového stánku, ktorý by mal mať po novom kapacitu 99 000 - 105 000 divákov. Predstavitelia FC Barcelona predstavili svoj zámer na videosimulácii, informovali o tom viaceré španielske médiá.

Práce na projekte "Espai Barca" sa začnú počas letnej pauzy po sezóne 2018/2019 a s ukončením rátajú pred začiatkom súťažného ročníka 2023/2024. V Barcelone už začali s výstavbou nového štadióna pre rezervný tím FCB ako aj juniorku svetoznámej značky. Projekt "Espai Barca" obsahuje aj postavenie štadióna pre basketbalový tím FC Barcelona.



Viac k témam: FC Barcelona, štadión Camp Nou
Zdroj: Webnoviny.sk - FC Barcelona rozšíri Camp Nou, projekt za stámilióny eur predstavili na videosimulácii © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.