Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch

 Webnoviny  22. júl 2021  238  
Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch

22.7.2021 (Webnoviny.sk) - Rovnaké podmienky pre futbalových fanúšikov aké platia na kúpaliskách, na koncertoch alebo v kinách požadovali dnes na pochode centrom Trnavy fanúšikovia Spartaka Trnava. Hlavnou ulicou išlo k futbalovému štadiónu asi 400 ľudí v červeno-čiernom oblečení. Skandovali heslá Slobodu fanúšikom a Vráťte nám futbal.

Viac o téme: Koronavírus


Súčasné protiepidemické opatrenia nemajú žiadnu logiku. Každý víkend vidíte plné kúpaliská, plné koncerty, všade ľudia s pivom v ruke, nikto nekontroluje testovanie ani očkovanie,“ povedal o dôvodoch pochodu Peter z organizačného tímu.

Je podľa neho nelogické, že na dvadsaťtisícový štadión môže ísť len tisíc ľudí, aj tí musia byť buď zaočkovaní, alebo čerstvo otestovaní na COVID-19. Inde takéto prísne opatrenia v súčasnej dobrej epidemickej situácii neplatia. „Chceme poukázať aj na to, že bez fanúšikov futbal neprežije,“ dodal.

Organizátori z Ultras Spartak Trnava dopredu dôrazne upozorňovali, že ide o absolútne apolitické podujatie, žiadne politické strany sa na ňom napokon neprezentovali.



Viac k témam: futbaloví fanúšikovia, Koronavírus, pandemické opatrenia, pochod
Zdroj: Webnoviny.sk - Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.