Sobota, 28. september 2024
Mimoriadne správy

Eden Hazard sa vracia do zostavy Realu Madrid, nastúpi proti Celte Vigo

 Webnoviny  15. február 2020  287  
Eden Hazard sa vracia do zostavy Realu Madrid, nastúpi proti Celte Vigo

15.2.2020 (Webnoviny.sk) - Belgičan Eden Hazard chýbal v zostave futbalistov Realu Madrid od novembra pre zranenie členka. Absencia bronzového medailistu z MS 2018 sa už končí, tréner Zinedine Zidane Hazarda zaradil do zostavy na nedeľňajší zápas 24. kola La Ligy proti Celte Vigo.

Kreatívny stredopoliar sa zranil 26. novembra 2019 v zápase Ligy majstrov proti Parížu Saint-Germain. So spoluhráčmi začal trénovať už pred dvoma týždňami, ale tréner ho zaradil do zostavy až teraz. "Nastal čas. aby sa vrátil. Všetci vieme, čoho je schopný a čo môže priniesť do hry nášho mužstva," skonštatoval Zidane.

Real Madrid je na čele La Ligy s rovnakým počtom bodov ako FC Barcelona. "Biely balet" však má nedeľňajší zápas k dobru.



Fotogaléria: Eden Hazard






Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Eden Hazard sa vracia do zostavy Realu Madrid, nastúpi proti Celte Vigo © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.