Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  16,9 °C
Mimoriadne správy

Dunajská Streda zrušila rezervný tím, mení filozofiu prechodu z dorastu do ‚áčka‘

 Webnoviny  27. júl 2018  203  
Dunajská Streda zrušila rezervný tím, mení filozofiu prechodu z dorastu do ‚áčka‘

DUNAJSKÁ STREDA 27. júla (WebNoviny.sk) - Rezervný futbalový tím Dunajskej Stredy nebude pôsobiť v nadchádzajúcom ročníku tretej najvyššej slovenskej súťaže.

Aktuálne nie je známe, či Západoslovenský futbalový zväz nahradí "béčko" účastníka najvyššej súťaže Fortuna ligy iným tímom alebo dôjde k redukcii počtu účastníkov.

Odporúčame:
Oslabená Dunajská Streda v úvodnom zápase 2. predkola Európskej ligy podľahla Dinamu Minsk

"Definitívne sme sa odhlásili zo súťaže. V súčasnosti meníme filozofiu prechodu z dorastu do 'áčka'. Máme nadštandardné vzťahy s Komárnom a Gabčíkovom, kde je viacero hráčov na hosťovaní. Sústredíme sa na prácu v akadémii, chceme skvalitniť devätnástku, ktorá bude posledným celkom patriacim pod akadémiu," povedal pre portál mynitra.sme.sk športový riaditeľ mládeže DAC Krisztián Németh.

Viac k témam: FC DAC 1904 Dunajská Streda
Zdroj: Webnoviny.sk - Dunajská Streda zrušila rezervný tím, mení filozofiu prechodu z dorastu do ‚áčka‘ © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.