Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Dukla Michalovce otestovala celý tím, koronavírus má až sedemnásť ľudí

 Webnoviny  12. október 2020  279  
Dukla Michalovce otestovala celý tím, koronavírus má až sedemnásť ľudí

12.10.2020 (Webnoviny.sk) - Po minulotýždňovom pozitívnom teste na koronavírus u člena realizačného tímu extraligového hokejového klubu HK Dukla Ingema Michalovce odhalili víkendové testy ďalších 17 osôb s ochorením COVID-19.

Viac o téme: Koronavírus


"V priebehu víkendu podstúpil celý A-tím vrátane realizačného tímu testovanie, po ktorom sme obdržali 17 pozitívnych a 19 negatívnych nálezov na COVID-19. Negatívne testovaní hráči začnú s tréningovým procesom hneď po ukončení povinnej domácej karantény podľa pokynov RÚVZ v Michalovciach. Pevne veríme, že pozitívne testovaní hráči sa čo najskôr vyliečia a ich následné zaradenie do tréningového procesu podľa pokynov hygienika bude trvať čo najkratšie," napísali zástupcovia klubu na facebooku.

Michalovčania museli pristúpiť k odkladu ďalších dvoch duelov v najvyššej domácej súťaži, po Nových Zámkoch a Poprade aj proti Miškovcu a Detve.

Hokejisti Michaloviec doteraz absolvovali dve stretnutia v Tipos extralige 2020/2021 a na svojom konte majú šesť bodov za víťazstvá nad Slovanom Bratislava a Banskou Bystricou.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, Pandémia, Tipos extraliga
Zdroj: Webnoviny.sk - Dukla Michalovce otestovala celý tím, koronavírus má až sedemnásť ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.