Streda, 8. máj 2024
Prevažne slnečno  14,5 °C
Mimoriadne správy

Do bránky proti Švajčiarsku nastúpi Čiliak, slovenská súpiska sa zatiaľ nezmenila

 Webnoviny   6. máj 2018  313  
Do bránky proti Švajčiarsku nastúpi Čiliak, slovenská súpiska sa zatiaľ nezmenila

KODAŇ 6. mája (WebNoviny.sk) - Brankár Marek Čiliak po vynikajúcom výkone v sobotňajšom zápase proti Čechom pri prehre 2:3 po predĺžení začne v bránke slovenskej hokejovej reprezentácie na 82. majstrovstvách sveta v Dánsku aj v nedeľňajšom večernom stretnutí proti Švajčiarom.

Duel v kodanskej Royal Arene sa začne o 20.15 h. Realizačný tím výberu SR o tom informoval po nedeľňajšom poludňajšom rozkorčuľovaní, na ktorom participovali všetci traja gólmani a sedem korčuliarov. Ďalší hráči sa na večerný zápas pripravovali individuálne.

Na slovenskej turnajovej súpiske neprišlo k žiadnej zmene, stále sú k dispozícii štyri voľné miesta - jedno pre brankára a tri pre hráčov v poli. Mimo zoznamu hráčov spôsobilých nastúpiť sú zatiaľ Denis Godla, Mário Grman, Marek Hovorka a Andrej Kudrna.

Odporúčame:
Ramsay hovoril po prehre Slovenska s Českom o veľkom sklamaní, nedostatky sa musia odstrániť

Ani švajčiarska súpiska sa v porovnaní so sobotňajším popoludním nezmenila, figurujú na nej traja brankári a 19 korčuliarov. Švajčiari v sobotu získali dva body za triumf 3:2 po predĺžení nad Rakúšanmi, Slováci bod za spomenutú prehru 2:3 po predĺžení s Čechmi.

Viac k témam: Dánsko, hokej, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2018, Marek Čiliak, Slovensko, Švajčiarsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Do bránky proti Švajčiarsku nastúpi Čiliak, slovenská súpiska sa zatiaľ nezmenila © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.