Štvrtok, 9. máj 2024
Oblačno  14,9 °C
Mimoriadne správy

Disciplinárka rozhodla o pokutách pre Slovan a Nitru, trest zrejme neminie ani Šporara

 Webnoviny  23. november 2018  268  
Disciplinárka rozhodla o pokutách pre Slovan a Nitru, trest zrejme neminie ani Šporara

BRATISLAVA 23. novembra (WebNoviny.sk) - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) udelila pokutu vo výške 3000 eur fortunaligovému tímu ŠK Slovan Bratislava.

Slovan pyká aj za pokriky a pyrotechniku


Dôvodom sú vulgárne pokriky, použitie pyrotechniky a poškodenie zariadenia štadióna počas stretnutia 15. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže medzi FC Nitra a ŠK Slovan Bratislava.

V zápase zároveň došlo k fyzickému napadnutiu diváka v areáli štadióna a vhodeniu plastových pohárov na hraciu plochu, pričom jeden z nich zasiahol hráča domácich do oblasti tváre.

Šporar poškodil strop v budove štadióna


DK SFZ zároveň ukladá pre bratislavský klub ochranné opatrenie spočívajúce v zákaze objednávky vstupeniek do sektoru hostí na najbližšie jedno súťažné stretnutie.

Trest zrejme čaká útočníka Slovana Andraža Šporara. Disciplinárka voči nemu začala konanie a žiada spomenutého hráča o písomné stanovisko k poškodeniu sadrokartónového stropu v budove nitrianskeho štadióna po spomenutom stretnutí 15. kola FL.

Finančná pokuta neobišla ani nitriansky klub. FC Nitra zaplatí 500 eur za nedostatočnú usporiadateľskú službu - vnesenie a použitie pyrotechniky fanúšikmi.

Viac k témam: Andraž Šporar, Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ), FC Nitra, Fortuna liga, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk - Disciplinárka rozhodla o pokutách pre Slovan a Nitru, trest zrejme neminie ani Šporara © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.