Nedeľa, 19. máj 2024
Slnečno  20 °C
Mimoriadne správy

Diego Maradona sa stal hlavným futbalovým trénerom, angažoval ho mexický druholigista

 Webnoviny   7. september 2018  255  
Diego Maradona sa stal hlavným futbalovým trénerom, angažoval ho mexický druholigista

MEXICO CITY 7. septembra (WebNoviny.sk) - Mexický futbalový klub Dorados de Sinaloa informoval, že vymenoval Argentínčana Diega Maradonu za hlavného trénera svojho A-mužstva.

Prezident klubu z tamojšej druhej najvyššej súťaže José Antonio Nunez podľa agentúry AP priznal, že došlo k angažovaniu 57-ročného rodáka z Lanúsu, podrobnosti dohody však neprezradil. Oficiálne twitterové konto klubu taktiež privítalo Maradonu v novom pôsobisku a zverejnilo fotografiu s jeho podobizňou.

Odporúčame:
Maradona môže žalovať bývalú manželku v USA za zneužitie jeho peňazí na kúpu domu

Majster sveta z roku 1986 sa iba pred niekoľkými týždňami stal prezidentom bieloruského klubu Dinamo Brest. V pondelok dokonca prostredníctvom oficiálnej klubovej stránky zablahoželal tamojšiemu lídrovi Alexandrovi Lukašenkovi k jeho nedávnym 64. narodeninám a fanúšikom odkázal, že na budúci týždeň naplno rozbehne svoje aktivity v tomto klube.

Viac k témam: Diego Maradona
Zdroj: Webnoviny.sk - Diego Maradona sa stal hlavným futbalovým trénerom, angažoval ho mexický druholigista © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.