Piatok, 10. máj 2024
Mimoriadne správy

Cristiano Ronaldo sa stal otcom dvojičiek, údajne ich vynosila náhradná matka

 Webnoviny  11. jún 2017  241  
Cristiano Ronaldo sa stal otcom dvojičiek, údajne ich vynosila náhradná matka

MADRID 11. júna (WebNoviny.sk) - Špičkový portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa stal otcom dvojičiek, ktoré vynosila náhradná matka na západnom pobreží Spojených štátov amerických. Informujú o tom viaceré portugalské médiá, ale správy zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené.

Odporúčame:
Real Madrid je dvanástykrát legendou a finálové prekliatie Juventusu, médiá reagujú na Ligu majstrov

"Volajú sa Mateo a Eva. Sú to mená Ronaldových dvojčiat. Narodili sa vo štvrtok náhradnej matke. Bolo to tajomstvo, ktoré Cristiano nechcel vyzradiť pred svetom," uviedla vo svojom vysielaní portugalská televízia SIC. Ronaldo ani ľudia z okruhu jeho najbližších zatiaľ na publikované informácie oficiálne nezareagovali. Britský bulvár The Sun už v marci informoval o tom, že Ronaldo sa stane otcom dvojičiek, ktoré vynosí náhradná matka v USA.

Tridsaťdvaročný Cristiano Ronaldo už má 6-ročného syna Ronalda Juniora. Po jeho narodení v roku 2010 sa táto správa dostala do sveta prostredníctvom oficiálnych profilov jedného z najlepších svetových futbalistov na sociálnych sieťach. Ronaldo je aktuálne vo vzťahu so španielskou modelkou Georginou Rodríguezovou.

Odporúčame:
Video: Dva finálové góly vyniesli Ronaldovi korunu kráľa strelcov v Lige majstrov

Cristiano Ronaldo má za sebou veľmi úspešnú sezónu, ktorá sa ešte stále neskončila. V drese Realu Madrid vybojoval triumf v najvyššej španielskej súťaži La Lige a nedávno aj prestížnu trofej v Lige majstrov, a to dokonca tretíkrát za ostatné štyri roky.

Vo finále vo waleskom Cardiffe prispel k triumfu Realu nad Juventusom Turín (4:1) dvoma gólmi. V sezóne 2016/2017 skvelý portugalský kanonier na klubovej aj reprezentačnej úrovni zaznamenal dovedna 54 gólov. Ďalšie môže pridať na blížiacom sa Pohári konfederácií FIFA v Rusku.



Zdroj: Webnoviny.sk - Cristiano Ronaldo sa stal otcom dvojičiek, údajne ich vynosila náhradná matka © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.