Sobota, 18. máj 2024
Prevažne slnečno  17,1 °C
Mimoriadne správy

Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige

 Webnoviny  17. máj 2018  225  
Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige

BRATISLAVA 17. mája (WebNoviny.sk) - Hráč FC DAC 1904 Dunajská Streda Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca apríl v rámci najvyššej slovenskej futbalovej súťaže 2017/2018.

Iba 19-ročný stredopoliar (nar. 30. septembra 1998) sa dvoma gólmi najvýraznejšou mierou podieľal na víťazstve v Žiline nad domácim MŠK (3:2) v dueli 6. kola skupiny o titul v nadstavbovej časti Fortuna ligy.

Odporúčame:
Slovan dobyl Dunajskú Stredu, Spartak utrpel debakel, Trenčín s triumfom a Prešov v II. lige

V úvode druhého polčasu predviedol kmeňový hráč anglického Wolverhamptonu Wanderers, ktorý v jarnej časti hosťuje v klube zo Žitného ostrova, nádhernú individuálnu akciu: nezastavili ho ani štyria brániaci hráči Žiliny a z uhla trafil na milimeter presne aj s prispením vzdialenejšej žrde. Pred slovenským mládežníckym reprezentantom Hercom sa z triumfu v ankete za gól mesiaca február a marec 2018 tešil jeho vekový rovesník Peter Kolesár z MFK Zemplín Michalovce.

Levického rodáka a odchovanca nitrianskeho futbalu Christiána Herca ocenili fanúšikovia najväčším počtom hlasov, dôveru mu dalo 58,8 percenta z hlasujúcich. Druhý najkrajší gól v apríli strelil Reagy Baah Ofosu z FC Spartak Trnava (25,7 %), tretí v poradí Ibrahim Rabiu z ŠK Slovan Bratislava získal na stránke gol.fortunaliga.sk 14,5 percenta hlasov. Informuje o tom oficiálny web najvyššej slovenskej futbalovej súťaže fortunaliga.sk.

Gól mesiaca Fortuna ligy - apríl 2018:


1. Christián Herc (FC DAC 1904 Dunajská Streda) 58,8 %, 2. Reagy Baah Ofosu (FC Spartak Trnava) 25,7 %, 3. Ibrahim Rabiu (ŠK Slovan Bratislava) 14,5 %, 4. Hilary Gong (AS Trenčín) 1,0 %, 5. Haris Harba (FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble) 0,0 %



Viac k témam: Christián Herc, FC DAC 1904 Dunajská Streda, Fortuna liga, futbal
Zdroj: Webnoviny.sk - Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.