Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Chelsea potvrdila odchod belgického brankára Thibauta Courtoisa do Realu Madrid

 Webnoviny   8. august 2018  266  
Chelsea potvrdila odchod belgického brankára Thibauta Courtoisa do Realu Madrid

MADRID 8. augusta (WebNoviny.sk) - Vedenie anglického futbalového klubu FC Chelsea potvrdilo odchod belgického brankára Thibauta Courtoisa do španielskeho Realu Madrid.

Súčasťou dohody má byť okrem nezverejnenej prestupovej čiastky aj ročné hosťovanie 24-ročného chorvátskeho reprezentanta Matea Kovačiča do londýnskeho klubu. Dvadsaťšesťročný rodák z Bree podpíše s "bielym baletom" kontrakt na šesť rokov po absolvovaní lekárskej prehliadky a dohode osobných podmienok v jeho zmluve.

Odporúčame:
Mateo Kovačič zrejme odíde hosťovať do FC Chelsea, musí však absolvovať lekársku prehliadku

Jeho predstavenie v novom pôsobisku by malo byť vo štvrtok popoludní. Náhradou za Belgičana má byť 23-ročný gólman zo španielskeho Athletica Bilbaa Kepa Arrizabalaga, za ktorého "The Blues" zaplatia výstupnú klauzulu vo výške 80 miliónov eur.

Courtois je kmeňovým hráčom Londýnčanov od roku 2011, keď prestúpil z belgického Genku. V rokoch 2011-2014 však hosťoval v španielskom Atléticu Madrid.

Viac k témam: FC Chelsea, futbal, Real Madrid, Thibaut Courtois
Zdroj: Webnoviny.sk - Chelsea potvrdila odchod belgického brankára Thibauta Courtoisa do Realu Madrid © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.