Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Chcel by som zostať v Marseille, ale rozhodne tréner, vraví Hubočan

 Webnoviny  29. júl 2018  351  
Chcel by som zostať v Marseille, ale rozhodne tréner, vraví Hubočan

MARSEILLE 29. júla (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan sa stále nevzdal možnosti, že zostane v kádri francúzskeho klubu Olympique Marseille aj v sezóne 2018/2019.

Tridsaťdvaročný rodák zo Žiliny v uplynulom ročníku hosťoval v tureckom Trabzonspore a na juhu Francúzska má ešte rok platný kontrakt. V nedávnych týždňoch sa však v tamojších médiách nahlas špekulovalo o jeho odchode z tímu finalistu ostatného ročníka Európskej ligy.

Odporúčame:
Hamšík chce aj v ďalšej sezóne bojovať o titul, v Neapole bude mať novú úlohu

Niekdajší hráč Dinama Moskva či Zenitu Petrohrad sa však zapojil do letnej prípravy mužstva Rudiho Garciu, v ktorej si údajne nepočína zle. V takmer všetkých predsezónnych dueloch Marseille nastúpil v základnej zostave, v stredajšom vystúpení proti španielskemu Betisu Sevilla (2:3) dokonca skóroval.

"Mám zmluvu, ktorú rešpektujem. Ale úprimne, neviem, čo si mám myslieť. Nemám tušenie, aká bude moja budúcnosť, či zostanem v Olympique Marseille alebo pôjdem niekde inde. Chcel by som zostať, pretože sa tu pripravuje niečo dobré. Avšak, tréner je ten, kto rozhodne," povedal Hubočan pre web laprovence.com.

Viac k témam: Ligue 1, Olympique Marseille, Süper Lig, Tomáš Hubočan, Trabzonspor
Zdroj: Webnoviny.sk - Chcel by som zostať v Marseille, ale rozhodne tréner, vraví Hubočan © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.