Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Chára radí mladším spoluhráčom počas tréningov. Marchandovi odporučil, aby skúsil strieľať príklepom

 Webnoviny  13. august 2020  289  
Chára radí mladším spoluhráčom počas tréningov. Marchandovi odporučil, aby skúsil strieľať príklepom

13.8.2020 (Webnoviny.sk) - Slovenský kapitán Zdeno Chára často radí mladším spoluhráčom v hokejovom tíme Boston Bruins z NHL.

A keďže všetci hráči "medveďov" sú mladší ako 43-ročný Chára, občas voľba padne aj na skúseného tridsiatnika a skvelého útočníka, akým je Brad Marchand.

Dobrá rada pre Marchanda


Počas tréningu vo Warrior Ice Arene ešte pred presunom na play-off fo Toronta Chára videl, ako Marchand strieľa na bránku zápästím v rýchlosti pod tlakom a nepáčilo sa mu to. Pristavil sa teda pri členovi elitnej formácie Bruins a naznačil mu, aby sa pokúsil strieľať príklepom.

"Popremýšľaj o tom, myslím si, že môžeš mať dobrú strelu príklepom," vravel Chára Marchandovi."Budem na tom pracovať," odpovedal Marchand podľa webu nesn.com.

Marchand v tejto sezóne zatiaľ neskóroval


Tridsaťdvaročný rodák z kanadského Halifaxu zatiaľ gól v tohtosezónnom play-off nestrelil, ale aj jeho dve asistencie sa podpísali pod víťazstvo Bostonu nad Carolinou 4:3 po predĺžení v prvom súboji 1. kola play-off Východnej konferencie.

Boston síce vyhral základnú časť NHL 2019/2020, ale do play-off postúpil až ako štvrtý nasadený. Zverenci trénera Brucea Cassidyho nevyhrali ani jeden z troch zápasov miniturnaja štvorice najlepších tímov z Východu o nasadenie.

Viac k témam: NHL National Hockey League, rady
Zdroj: Webnoviny.sk - Chára radí mladším spoluhráčom počas tréningov. Marchandovi odporučil, aby skúsil strieľať príklepom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.