Štvrtok, 28. marec 2024
Slnečno  10,8 °C
Mimoriadne správy

Cehlárik dvakrát asistoval a stal sa prvou hviezdou zápasu AHL, Lantoši sa blysol gólom

 Webnoviny  31. október 2019  273  
Cehlárik dvakrát asistoval a stal sa prvou hviezdou zápasu AHL, Lantoši sa blysol gólom

31.10.2019 (Webnoviny.sk) - Peter Cehlárik sa asistenciami podieľal na dvoch góloch tímu Providence Bruins, ktorý zvíťazil na ľade Rochesteru Americans 4:3 v stredajšom zápase AHL. Jeho spoluhráč a zároveň krajan Róbert Lantoši pridal gól z troch striel na bránku. Cehlárik sa stal prvou hviezdou duelu len tri dni po tom, čo si na jeden zápas odskočil do NHL a podieľal sa na triumfe Bostonu nad New Yorkom Rangers (7:4). Žilinský rodák je s 10 bodmi za 6 gólov a 4 asistencie momentálne deviaty najproduktívnejší hráč AHL, medzi strelcami je na siedmom mieste.

Útočník Marián Studenič v stredu nebodoval, iba dvakrát vystrelil na bránku. Jeho Binghamton prehral na ľade tímu Utica Comets (1:3).

AHL - výsledky



  • streda:


Rochester - Providence 3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
*Peter Cehlárik 2 asistencie, 1 mínusový body, 1. hviezda, Róbert Lantoši (obaja Providence) 1 gól, 3 strely na bránku, 1 mínusový bod

Utica - Binghamton 3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
*Marián Studenič (Binghamton) 2 strely na bránku

Viac k témam: AHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Cehlárik dvakrát asistoval a stal sa prvou hviezdou zápasu AHL, Lantoši sa blysol gólom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.