Utorok, 23. apríl 2024
Mimoriadne správy

Calgary Flames si udržali kľúčového útočníka, Matthew Tkachuk sa upísal klubu na tri roky

 Webnoviny  25. september 2019  310  
Calgary Flames si udržali kľúčového útočníka, Matthew Tkachuk sa upísal klubu na tri roky

25.9.2019 (Webnoviny.sk) - Americký hokejový útočník Matthew Tkachuk už nie je v zámorskej NHL obmedzeným voľným hráčom.

Týždeň pred štartom nového ročníka profiligy podpísal produktívny krídelník zmluvu na tri roky s Calgary Flames v celkovej hodnote 21 miliónov amerických dolárov. Informáciu priniesol oficiálny web súťaže.

Dvadsaťjedenročný Tkachuk bol v minulej sezóne štvrtým najproduktívnejším hráčom a druhým najlepším strelcom Calgary v základnej časti.

V 80 zápasoch nazbieral 77 bodov za 34 gólov a 43 asistencií. V piatich dueloch vyraďovacej časti pridal dva presné zásahy a jeden gól pripravil. Šestka draftu 2016 plní v tíme Flames úlohu asistenta kapitána.

Tesne pred začiatkom sezóny NHL riešia problém s obmedzenými voľnými hráčmi vo Winnipegu Jets, kde sa stále nedohodli na spolupráci s Fínom Patrikom Lainem a Američanom Kylom Connorom.

Colorado Avalanche čaká na podpis kontraktu s Fínom Mikkom Rantanenom. Úvodné buly ročníka 2019/20 bude na programe v stredu 2. októbra.

Viac k témam: NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Calgary Flames si udržali kľúčového útočníka, Matthew Tkachuk sa upísal klubu na tri roky © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.