Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Brazília bez Neymara prehrávala s Čechmi 0:1, ale zápas v druhom polčase otočila

 Webnoviny  26. marec 2019  234  
Brazília bez Neymara prehrávala s Čechmi 0:1, ale zápas v druhom polčase otočila

BRATISLAVA 26. marca (WebNoviny.sk) - Česká futbalová reprezentácia podľahla výberu Brazílie 1:3 v utorkovom prípravnom stretnutí v Prahe.

Domáci sa v prvom polčase ujali vedenia gólom Davida Pavelku, no po zmene strán juhoamerický tím zásluhou presných zásahov Firmina a Gabriela Jesusa otočil výsledok vo svoj prospech a Gabriel Jesus dal v 90. min gólovú bodku za zápasom.

Brazílčania nastúpili v Česku bez hviezdneho Neymara, no v zostave nechýbali Firmino, Coutinho či Casemiro. Organizátori duelu nezabudli ani na nedávno zosnulú slovenskú legendu Jozefa Adamca, ktorý vo farbách reprezentácie Československa v Bratislave v roku 1968 strelil hetrik o siete Brazílie.

Medzištátny prípravný zápas



  • výsledok


Česko - Brazília 1:3 (1:0)
Góly: 37. Pavelka - 83. a 90. Gabriel Jesus, 49. Firmino



Viac k témam: brazílska futbalová reprezentácia, česká futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Brazília bez Neymara prehrávala s Čechmi 0:1, ale zápas v druhom polčase otočila © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.