Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Brazílčania odpálili svoje rakety, mexický sen sa skončil, komentujú médiá zápas osemfiinále MS vo futbale 2018

 Webnoviny   3. júl 2018  167  
Brazílčania odpálili svoje rakety, mexický sen sa skončil, komentujú médiá zápas osemfiinále MS vo futbale 2018

SAMARA 3. júla (WebNoviny.sk) - Ohlasy médií na pondelkový osemfinálový zápas XXI. majstrovstiev sveta vo futbale v Rusku Brazília - Mexiko (2:0), ktorý sa hral v Samare.

Odporúčame:
Video: Brazília na MS vo futbale 2018 vyradila Mexiko a postúpila do štvrťfinále

O Globo (Braz.): "Po niekoľkých zápasoch pod úroveň Neymar konečne zahral ako hviezda. Sústredil sa na hru, dribloval medzi bezradnými Mexičanmi a bol efektívny. Strelil gól a pripísal si asistenciu pri zásahu Roberta Firmina. Skvelý výkon predviedol aj Willian."

UOL (Braz.): "Mali sme trochu problémy, ale nakoniec sa všetko podarilo. Postúpili sme do štvrťfinále. Neymar bol náš najlepší hráč a žiaril v každom aspekte hry. Tretíkrát po sebe sme si udržali čisté konto, čo je pred ďalším duelom dobré znamenie."

Odporúčame:
Vo futbale by nemali účinkovať herci, kritizoval tréner Mexika správanie Neymara

Lance (Braz.): "Doteraz sme v Rusku nehrali zle, ale ničím sme neuchvátili. Konečne sme odpálili naše rakety. Neymar odohral perfektný zápas. Výborne mu sekundovala ´malá raketa´ Willian. Jediný problém je štvrťfinálová absencia vykartovaného Casemira."

Record (Mex.): "Náš sen sa skončil. Opäť sa lúčime s MS už po štyroch zápasoch. Toto je siedmy turnaj v poradí, na ktorom sme nedokázali uspieť v osemfinále. Hrali sme dobre, útočili sme, mali sme veľa šancí, ale chýbala nám efektivita. Guillermo Ochoa nám tentoraz nevychytal aspoň remízu tak, ako na MS 2014."

Zobraziť fotogalériu k článku:
MS vo futbale 2018: Osemfinále

Fox Sports (Mex.): "Sen o piatom zápase na svetovom šampionáte musí počkať ďalšie štyri roky. S Brazíliou sme prehrali 0:2, aj keď sme začali veľmi dobre a boli sme bližšie k skórovaniu. Nevedeli sme si poradiť s Neymarom. Nášmu futbalu zrejme nie je súdené byť v najlepšej svetovej osmičke."

ESPN (USA): "Neustále filmujúci Neymar ukázal, že je to hráč so smrtiacimi schopnosťami. Brazílčania predviedli svoju vyspelosť."

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:


Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk - Brazílčania odpálili svoje rakety, mexický sen sa skončil, komentujú médiá zápas osemfiinále MS vo futbale 2018 © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.