Sobota, 11. máj 2024
Mimoriadne správy

Brankár Loris Karius sa lúči s tímom FC Liverpool a mieri do Besiktasu Istanbul

 Webnoviny  26. august 2018  252  
Brankár Loris Karius sa lúči s tímom FC Liverpool a mieri do Besiktasu Istanbul

LIVERPOOL 26. augusta (WebNoviny.sk) - Nemecký futbalový brankár Loris Karius putuje na dvojročné hosťovanie z FC Liverpool do Besiktasu Istanbul. Karius sa ocitol v tíme "The Reds" na vedľajšej koľaji po letnej kúpe Brazílčana Alissona za 73,5 mil. eur.

Odporúčame:
Taliansky futbal je iný než španielsky a Ronaldo nestrelí 40 gólov za sezónu, myslí si Casiraghi

Dvadsaťpäťročný Karius odohral zatiaľ posledný súťažný zápas za FC Liverpool v májovom finále Ligy majstrov 2017/2018 v Kyjeve.

Anglické mužstvo v ňom nestačilo na obhajcu trofeje španielsky Real Madrid (1:3) a práve Kariusove chyby sa výrazne podpísali pod celkový výsledok. "Stále je to výborný brankár vo veľmi dobrom veku. Už sme sa s ním rozlúčili, na nové pôsobisko sa veľmi teší," vyhlásil tréner FC Liverpool Jürgen Klopp o Kariusovi.

Viac k témam: Besiktas Istanbul, FC Liverpool, Loris Karius
Zdroj: Webnoviny.sk - Brankár Loris Karius sa lúči s tímom FC Liverpool a mieri do Besiktasu Istanbul © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.