Utorok, 7. máj 2024
Oblačno  12,5 °C
Mimoriadne správy

Bénes chce po operácii dobehnúť zameškané, plánuje zintenzívniť tréningy

 Webnoviny  21. máj 2018  354  
Bénes chce po operácii dobehnúť zameškané, plánuje zintenzívniť tréningy

BRATISLAVA 21. máj (WebNoviny.sk) Slovenský futbalový reprezentant László Bénes sa opäť zapojil do tréningového procesu po tom, ako absolvoval druhý chirurgický zákrok v priebehu tejto sezóny. Dôvodom jeho opakovanej návštevy nemocnice bola bolesť spôsobená kovovou platničkou, ktorá fixovala zlomenú kostičku v priehlavku.

Toto zranenie si Bénes privodil 13. septembra počas prípravného zápasu jeho Borussie Mönchengladbach. "Vybrali mi platničku a všetko je teraz v poriadku. Bolesť necítim, už týždeň po operácii som behal a trénoval,“ povedal Bénes pre oficiálny web Slovenského futbalového zväzu.

Odporúčame:
Slováka Bénesa nechce Mönchengladbach vidieť v inom drese, záujemcov je však viacero

Dvadsaťročný stredopoliar sa už teraz plne sústredí na novú sezónu a po týždennej dovolenke plánuje zaberať ešte viac ako jeho spoluhráči. "V klube sme dostali voľno. Týždeň si oddýchnem a potom začnem plniť individuálny plán. Chcem trénovať o niečo viac ako zdraví hráči, aby som dobehol zameškané. Samozrejme, nesmiem zabúdať ani na oddych,“ uviedol Bénes.

Stabilnému členovi reprezentačného výberu do 21 rokov sa letná príprava v klube začne 1. júla. Tréner "žriebät" Dieter Hecking s talentovaným stredopoliarom v budúcnosti počíta: "Keď som odchádzal domov, tak mi kouč Hecking zaželal, aby som bol zdravý a oddýchol si. Verí, že budem fit na ďalšiu sezónu. Ráta totiž so mnou,“ dodal Bénes.

Viac k témam: ´, Borussia Mönchengladbach, futbal, László Bénes, SFZ Slovenský futbalový zväz
Zdroj: Webnoviny.sk - Bénes chce po operácii dobehnúť zameškané, plánuje zintenzívniť tréningy © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.