Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Bayern pokukuje po rodákovi z Bratislavy, bude náhradníkom hviezdneho Neuera?

 Webnoviny  28. apríl 2017  207  
Bayern pokukuje po rodákovi z Bratislavy, bude náhradníkom hviezdneho Neuera?

FRANKFURT NAD MOHANOM 28. apríla (WebNoviny.sk) - Brankár nemeckého futbalového klubu Eintracht Frankfurt Lukáš Hradecký by po sezóne mohol zamieriť do slávneho Bayernu Mníchov. Referujú o tom médiá v krajine úradujúcich majstrov sveta.

Jednotkou v bránke "Die Roten" je dlhodobo Manuel Neuer a jeho konkurent Sven Ulreich prejavil túžbu odísť do iného klubu. "Stále mám v Bayerne zmluvu na jeden rok, ale už som povedal, že ak sa naskytne možnosť pravidelne chytať za nejaký iný bundesligový tím, uvítam to," povedal Ulreich pre televíznu stanicu Sky.

Odporúčame:
Aktualizované: Borussia si zahrá finále nemeckého pohára, vyradila veľkého rivala Bayern (video)

Ako informuje sport1.de a magazín Kicker, Ulreicha by v prípade odchodu z bavorskej metropoly mohol nahradiť práve Hradecký, ktorý zaujal predstaviteľov Bayernu.

Dvadsaťsedemročný rodák z Bratislavy reprezentujúci Fínsko si dres Eintrachtu oblieka od sezóny 2015/2016. V utorok prispel k postupu svojho mužstva cez Borussiu Mönchengladbach do finále Nemeckého pohára, v ktorom sa 27. mája na Olympijskom štadióne v Berlíne stretne s Borussiou Dortmund.



Viac k témam: FC Bayern Mníchov, futbal, I. bundesliga, Lukáš Hradecký, Manuel Neuer
Zdroj: Webnoviny.sk - Bayern pokukuje po rodákovi z Bratislavy, bude náhradníkom hviezdneho Neuera? © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.